Firea, relații reci cu finul Negoiță: Nu m-au salutat, s-a întors și nu m-a băgat în seamă

0
Publicat:

Relația dintre Robert Negoiță și Gabriela Firea trece printr-o perioadă mai grea. Primarul Sectorului 3 a precizat la Digi24 că fostul ministru al Familiei nu l-ar fi băgat în seamă la o nuntă și i-ar fi interzis soțului său să îl salute. În replică, Firea a negat declarațiile colegului de partid.

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 FOTO: Inquam Photos
Robert Negoiță, primarul sectorului 3 FOTO: Inquam Photos

„Cred că s-a întâmplat acum vreo 4 luni de zile, mult înainte de scandal, cu o lună-două înainte de scandal, .. eram la o nuntă. Viața asta face să avem și prieteni comuni. Pur și simplu eram la o nuntă la o masă unde erau Gabi Firea și Florin Pandele. I-am văzut, și normal că m-am ridicat și m-am dus să-i salut. Pur și simplu nu m-a salutat, s-a întors și nu m-a băgat în seamă. Asta e Gabi Firea. I-am zis lui Florin: măi, ziceți-mi care e idee, eu nu vin să vă siluiesc, nu vreți să vă salut, nu vă salut...nu mă rog de nimeni. Și mi-a zis soțul ei: Robert, scuze.. Gabi mi-a cerut să nu te salut. Asta e o relație, asta definește relația Robert Negoiță – Gabi Firea", a povestit Robert Negoiță la Digi24.

În replică, Gabriela Firea susține că „mai multe familii de la acea cununie sunt martore că l-am salutat pe Robert și eu, și Florin, am ciocnit și paharul de șampanie”.

„Nu m-am ridicat să ne pupăm, e adevărat. Codul bunelor maniere precizează clar că o femeie și un domn mai în vârstă nu se ridică în picioare de la masă pentru a salută un bărbat, respectiv un domn mai tânăr. Eu normal că sunt îndreptățită să fiu supărate pentru trădarea de acum 3 ani", a transmis Gabriela Firea, potrivit sursei citate.

Robert Negoiță și Gabriela Firea s-au acuzat reciproc de trădare în timpul alegerilor din 2020. Fostul ministru al Familiei susținea la acea vreme că a pierdut un nou mandat la Primăria Capitalei din cauza „trădării” lui Robert Negoiță.

„La alegeri mi-am stabilit poziţia. N-am vrut să o susţin pe doamna Firea. Nu e o chestiune personală. Îmi dau seama pentru bucureşeni că nu e bine să continue cu doamna Firea. Personal eu o respect, îi doresc mult succes în viaţă. E un foarte bun comunicator, dar nu are multe legături cu primăria. Nici după un mandat nu înţelege primăria”, susținea Robert Negoiță în 2020.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite