Derapaj al candidatului AUR la Primăria Constanța. Ovidiu Cupşa: „Pe vremea mea se trata depresia cu bătaia”. Cu cine merge partidul lui Simion la Consiliul Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul pentru Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa, a afirmat că cei care au depresie nu au luat „destulă bătaie când erau mici”. Alianţa pentru Unirea Românilor și-a anunțat și candidatul la şefia Consiliului Judeţean Constanţa.

FOTO Facebook
FOTO Facebook

Ovidiu Cupșa, candidatul formațiunii AUR pentru Primăria municipiului Constanța, a afirmat într-un videoclip postat pe Facebook, că cineva care suferă de depresie „nu a luat destulă bătaie când era mic”, potrivit HotNews.

„Dom le, dacă ești depresiv, trebuie să vină primăria să-ți dea niște bani să nu mai fii depresiv. N-ai luat destulă bătaie când erai mic dacă... știți că pe vremea mea se trata depresia cu bătaia. Acum, gata, toți sunt depresivi, tinerii sunt depresivi și „ce-ai?”, „sunt depresiv dom`le... ia să-mi dea primăria niște bani că sunt depresiv”. A fost un proiect d-asta, nu te râde”, a spus Ovidiu Cupșa în cadrul unui videoclip publicat pe Facebook. 

Alianţei pentru Unirea Românilor și-a anunțat și candidatul la şefia Consiliului Judeţean Constanţa, fiind desemnat omului de afaceri Mohammad Murad. 

„Este timpul să mai mulţumesc unui om mare pentru România, astăzi, coordonatorul nostru regional şi preşedintele oamenilor de afaceri AUR, domnul Mohammad Murad, (…) îi mulţumesc pentru că, deşi născut altundeva, este un patriot român, dovedit prin fapte. (…) În ultimii 30 de ani, am trăit în beznă şi mucegai la complexul Amfiteatru – Panoramic – Belvedere, iar fratele nostru Mohamad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. (…) Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate şi pentru propria afacere, poate şi pentru comunitatea constănţeană. Propunerea AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa este domnul Mohammad Murad. Avem o şansă enormă anul acesta şi trebuie să profităm de ea pentru că alta nu mai avem, este acum ori niciodată. (…) Te rog, Mohammad, ca de la Corbu până la Limanu să redai strălucirea litoralului românesc”, a afirmat George Simion.

Mohammad Murad a fost în 2020 candidat independent, susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei.

Tensiuni în AUR Mehedinți

Alianța a anunțat și excluderea din partid a deputatului Cornel Folescu, care și-a asumat rolul e coordonator pe județul Mehedinți al campaniei pentru europarlamentare. 

Motivul invocat de conducerea AUR este reprezentat de rezultatele foarte slabe ale parlamentarului în perioada în care și-a asumat rolul de coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare de la nivelul județului Mehedinți, precum și lipsa acestuia de implicare în cadrul filialei județene a partidului, potrivit Actual Mehedinți.

Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales în Parlament pe listele PSD, și-a anunțat în februarie demisia din grupul formațiunii social-democrate și intrarea în grupul parlamentar AUR. 

Cornel Folescu este la primul mandat de parlamentar. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite