CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Să fie numit Înalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care îi măsoară”

0
Publicat:

Având în vedere faptul că președintele României, Klaus Iohannis, pare să fi rămas fără sprijin în cursa pentru șefia NATO, gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis miercuri, 19 iunie, un mesaj pe contul său de Facebook.

Cristian Tudor Popescu
CTP a găsit o funcție pe care președintele român ar putea să o ocupe. Foto: Arhivă

Jurnalistul a citat în postarea sa și o declarație făcută de șeful statului român în cadrul unei conferințe de presă comune, care a avut loc miercuri, cu omologul italian Sergio Mattarella.

„Lacrimile României 

„La conducerea Uniunii Europene trebuie să fie alese persoane care sunt dincolo de orice bănuială, care sunt foarte respectate, asupra cărora nu poate plana nicio îndoială sau cum se spune la noi – să fie curați ca lacrima”.  

După ce spre șefia NATO a rămas să se tragă singur de ceafă, ca baronul Münchhausen, „neamțul” nostru, încăpreședintele aflat în căutarea unui jilț în care să-și mute posteriorul de la Cotroceni, zgreapțănă și la ușa Bruxellesului, unde fotoliile deja s-au tranșat și dat, cerând lacrimi în fruntea Europei. Pe cale de consecință logică și morală, asta presupune că zisele secreții sunt deja în fruntea României. Problema e că la noi lacrimile nu sunt acolo, ci în ochii cetățenilor. Căci pe revoluționarul impostor Ciolacu și pe plagiatorul general Ciucă cine i-a umplut de respect, i-a împins mai presus de orice îndoială și l-a făcut pe fiecare dintre ei curat ca argintul strecurat?”, se arată în postarea făcută de Cristian Tudor Popescu. 

La final, gazetarul a găsit și o funcție pe care președintele român ar putea să o ocupe.  

„Dacă nici NATO, nici UE, ne mai rămâne totuși o speranță: să ne concentrăm cu toții pentru ca dl Klaus Iohannis să fie numit Înalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care îi măsoară”, a mai adăugat CTP. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite