Cătălin Drulă: Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta chiar mă îngrijorează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă că implementarea PNNR este în pericol şi că acest lucru îl îngrijorează.

Acesta precizează că cel mai mare proiect de infrastructură rutieră prevăzut în planurile naţionale de redresare şi rezilienţă nu avansează. Fostul ministru al Transporturilor a declarat că ştie ce a lăsat la minister şi că proiectul autostrăzii A7 nu progresează.

"Cu PNRR-ul îşi dau cu stângul în dreptul şi asta chiar mă îngrijorează, că ăsta nu e planul lor, e planul nostru, al României, aş vrea să ştiu că se întâmplă lucruri bune acolo. Ştiu ce am lăsat la Transporturi, spre exemplu, ştiu cum nu progresează autostrada A 7, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa, din toate cele 27 de state membre" , a declarat Cătălin Drulă, miercuri seară, la Digi 24. 

Drulă a explicat că licitaţia pentru autostrada A7 pe tronsonul Focşani-Bacău încă nu a fost lansată, fapt care face ca parcurgerea procedurii de atribuire a contractului să pună în pericol termenele de implementare ale celui mai mare proiect de infrastructură rutieră din toate PNRR-urile din Europa. 

De asemenea, Drulă a vorbit şi despre tronsonul 7 Ploieşti-Buzău, acolo unde licitaţia a fost lansată anul trecut, dar pentru care proiectele depuse nu au fost evaluate nici până în prezent, deşi termenul limită de depunere a proiectelor s-a încheiat în septembrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite