Zhanat Tussupbekov, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zhanat Tussupbekov, director general al grupului KMG International, a fost ales vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Haltere (International Weightlifting Federation), în cadrul Congresului Federaţiei ce a avut loc în Bangkok, Tailanda. Zhanat Tussupbekoveste preşedinte al Federaţiei Kazahe de Haltere din 2013.

Din 2015 până în prezent, Zhanat Tussupbekov a ocupat funcţia de preşedinte al Comisiei de Marketing din cadrul Federaţiei Internaţionale de Haltere, iar din poziţia de preşedinte al Federaţiei Kazahe de Haltere a demonstrat abilităţi extraordinare de coordonare a activităţilor de promovare a Jocurilor Olimpice de la Rio. Începând cu anul 2016, acesta a contribuit la realizarea primei transmisiuni internaţionale a Campionatului la Haltere inAsia.

În acelaşi timp, Zhanat Tussupbekov a implementat un set de politici care au ajutat la dezvoltarea activităţilor sportive în ţări în care federaţiile de haltere necesită asistenţă. În plus, domnul Tussupbekovprimit aprecieri pentru realizările sale în Kazahstan în privinţa initiativelor anti-doping, implicarea copiilor în activităţi sportive şi îmbunătăţirea condiţiilor de antrenament.

În ultimii 11 ani, Zhanat Tussupbekov a acumulat o vastă experienţă din poziţii de conducere în industria de petrol şi gaze. Din mai 2012, deţine funcţia de Chief Executive Officer al grupului KMG International N.V. fiind în acelaşi timp şi membru în Consiliul de Administraţie al KMG International. Compania sa a raportat rezultate financiarerecord în ultimii ani, fiind una dintre cele mai de succes companii petroliere din România şi unul din principalii jucători în regiunea Mării Negre şi Zona Mediteraneană. KMG International a fost un suporter constant al federaţiilor naţionale de haltere din România, Georgia şi Kazahstan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite