Vladimir Putin a rezolvat cazul. Cel mai bogat om din Rusia i-a plătit datoria lui Fabio Capello, la cererea preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello şi-a primit restanţele salariale de la naţionala Rusiei. Un miliardar a împrumutat Federaţia Rusă de Fotbal cu suma de 300 de milioane de ruble (4,9 milioane de euro), bani necesari pentru achitarea datoriei către Capello, la cererea lui Vladimir Putin.

"Fiind membru al Comitetului de organizare a Cupei Mondiale din Rusia în 2018, am decis să ofer către federaţie asistenţă financiară în valoare de 300 de milioane de ruble", a anunţat într-un comunicat miliardarul Alişer Ousmanov, citat de RomanianSoccer. 

El mai oferise în luna februarie 400 de milioane de ruble federaţiei pentru plata lui Capello, care atunci era neplătit de 7 luni. Alişer este totodată şi unul dintre principalii acţionari ai lui Arsenal. 

Alişer Usmanov şi-a construit averea cu ajutorul proiectelor şi investiţiilor în metal şi minerit. În prezent, el deţine 48% din USM Holdings, entitate care controlează cel mai mare producător de minereu de fier din Rusia, Metalloinvest. El este coproprietarul MegaFon, a doua cea mai mare companie de telefonie mobilă din Rusia, precum şi grupul Mail.ru, care este cea mai mare companie de internet de limbă rusă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite