Vineri e ziua cea mare, Borcea află câţi copii are. Fostul acţionar dinamovist îşi măreşte, treptat, familia de după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu câteva ore înainte ca fostul acţionar al clubului Dinamo să împlinească 45 de ani, e programat următorul termen al procesului care va stabili dacă acesta e tatăl unei fetiţe de opt ani.

În momentul condamnării sale la şase ani şi patru luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor“, Cristi Borcea avea patru copii. Când va ieşi de după gratii, undeva în 2020, omul de afaceri va avea o familie mai numeroasă.

După mulţi ani petrecuţi în fotbal în care a lucrat cu atacanţi pur-sânge, Borcea a învăţat să profite de orice jumătate de ocazie. Aşa se explică faptul că în singura zi de permisie pe care a avut-o de când se află în Penitenciarul Poarta Albă, omul de afaceri a şi „marcat“. A lăsat-o însărcinată pe a doua sa soţie, Alina Vidican (29 de ani), care urmează să nască o fetiţă. Cei doi au şi un băiat, Alexandru (doi ani şi jumătate).

Până la Alina, Borcea a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela (43 de ani) cu care are alţi trei copii: Patrick (17 ani), plus gemenii Melissa şi Angelo (11 ani). „Echipa“ lui Borcea se poate întări însă, în curând, cu un nou membru.

I-a închis gura cu un apartament

Deşi a stat mai mult de două decenii cu prima sa soţie, fostul oficial al formaţiei din „Ştefan cel Mare“ a înşelat-o sistematic pe Mihaela. În 2002, a cunoscut-o pe avocata Simona Dana Voiculescu care, iniţial, i-a fost partener de afaceri, pentru ca apoi să ajungă la statutul de amantă. 

În 2006, Simona a născut-o pe Carolyne Christine. Un an mai târziu, femeia l-a dat în judecată pentru prima dată pe Borcea, cerându-i să-şi recunoască fiica şi să plătească o pensie alimentară lunară. Potrivit „Click!“, la vremea respectivă, Simona a renunţat la proces, după ce Borcea i-a cumpărat un apartament în zona Alba Iulia, în valoare de 160.000 de euro, pe care l-a şi mobilat fără să se uite la bani. 

În 2014 însă, fosta amantă a izbucnit din nou. La 21 februarie, cu 11 zile înainte ca Borcea să fie condamnat în „Dosarul Transferurilor“,  Simona a depus o cerere pentru stabilirea paternităţii la Judecătoria Sectorului 3.  

Cum s-a răzbunat Borcea

Strâns cu uşa, omul de afaceri a acceptat să facă testul ADN, iar acum aşteaptă rezultatul. E posibil ca acesta să fie anunţat la următorul termen al procesului, programat mâine, la ora 14.00, la Judecătoria Sectorului 3. La câteva ore după ce va afla dacă are şi un al şaselea copil sau nu, mai precis, sâmbătă, Borcea va împlini 45 de ani.

Până să lămurească situaţia fetiţei de opt ani, Borcea s-a gândit cum să se răzbune pe fosta sa amantă. O firmă controlată de acesta a deschis un proces împotriva Simonei Dana Voiculescu, tot la Judecătoria Sectorului 3!

A făcut sex în penitenciar?

Faptul că a fost condamnat la închisoare nu i-a scăzut apetitul sexual lui Borcea. Pe lângă faptul că şi-a lăsat soţia gravidă, el a fost suspectat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă în spitalul penitenciarului, cât timp a fost internat acolo pentru probleme cardiace! După un control, Administraţia Penitenciarelor a dezminţit acest scenariu. Potrivit România TV însă, directorul de la Poarta Albă a fost schimbat din funcţie, spre finalul lunii decembrie, tocmai din cauza episodului cu Borcea şi asistenta.

Pelinel: „N-am copil cu Borcea“

La un moment dat, a apărut un zvon că Valentina Pelinel, fosta soţie a lui Cristi Boureanu, ar fi rămas însărcinată în urma unei relaţii cu Cristi Borcea! Modelul a negat vehement acest lucru, într-o declaraţie dată pentru cancan.ro. „Vă asigur că nu sunt gravidă. Îmi doresc un copil, într-adevăr, dar toate la timpul lor“, a afirmat Pelinel. Aceasta l-a vizitat pe Borcea la Penitenciarul Poarta Albă, în aprilie 2014, însă a negat şi acest lucru. Ulterior, pozele publicate de cancan.ro au dovedit că Pelinel a fost, într-adevăr, la Poarta Albă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite