VIDEO Ungaria-România: Întrebat cu cine ţine în meciul de vineri, Boloni a dat un răspuns genial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De etnie maghiară, Ladislau Boloni e unul dintre cei mai buni jucători români ai tuturor timpurilor şi primul fotbalist care a adunat 100 de selecţii la prima reprezentativă. Medic stomatolog şi un tip recunoscut pentru inteligenţa sa, fostul selecţioner a oferit un interviu spumos înainte de Ungaria – România (vineri, ora 21.30, TVR 1).

UPDATE Ladislau Boloni a făcut câteva referiri şi despre selecţia făcută de Victor Piţurcă pentru "dubla" cu Ungaria şi România, lăsând impresia că nu înţelege cum este posibil ca Steaua să aibă nouă jucători convocaţi la lot, iar CFR Cluj niciunul, în condiţiile în care ambele echipe au jucat în primăvara europeană.

"Piţurcă este avantajat de faptul că a chemat nouă jucători de la Steaua. Cu cât o echipă naţională se bazează pe mai puţine echipe de club, cu atât mai bine pentru selecţioner. Ar fi ideal să te bazezi pe una, două sau cel mult trei formaţii. Bravo pentru Steaua, care rămâne o echipă românească! Steaua dă o mână de ajutor, dar nu putem spune asta şi despre CFR Cluj, care a jucat şi ea în primăvara europeană. Trebuie să recunoaştem, respectându-le politica, faptul că CFR nu ajută deloc naţionala", a spus Boloni.

Fostul selecţioner a fost chestionat de reporterul site-ului sport24h.ro despre echipa pe care o va susţine la meciul de vineri. 

Sensibil la astfel de subiecte, Boloni a declarat scurt: „La întrebările proaste, mama m-a învăţat să nu răspund!“.

Ladislau Boloni (60 de ani) s-a născut la Târgu-Mureş şi, între 1975-1988, a bifat 108 selecţii şi 25 de goluri la echipa naţională a României. Boloni e autorul unui gol superb prin care tricolorii au învins Italia, campioana mondială la vremea respectivă, într-un meci de calificare pentru Euro 1984.

CITEŞTE INTERVIUL ACORDAT DE BOLONI PENTRU SITE-UL SPORT24H.RO

VEZI GOLUL SUPERB AL LUI BOLONI CU ITALIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite