VIDEO Halep anunţă o veste mare pentru fanii ei: Ce s-a întâmplat cât a stat acasă, departe de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep se antrenează în izolare, având condiţiile necesare în complexul rezidenţial de la marginea Bucureştiului
Simona Halep se antrenează în izolare, având condiţiile necesare în complexul rezidenţial de la marginea Bucureştiului

Simona Halep a jucat ultimul meci la 22 februarie, atunci când a câştigat turneul de la Dubai. Apoi, s-a retras de la Indian Wells din motive medicale, însă această competiţie nici nu s-a mai organizat din cauza coronavirusului.

Simona Halep (2 WTA) e printre jucătoarele care au ieşit în câştig după pandemia cu coronavirus. Pe lângă faptul că a beneficiat de un clasament „îngheţat“, în care n-a pierdut puncte, românca şi-a putut vedea, liniştită, de recuperare. Asta pentru că, după competiţia câştigată în Emirate, „Simo“ s-a ales cu o accidentare chiar gravă.

Între timp însă, problema s-a rezolvat în totalitate şi chiar Halep a anunţat acest lucru printr-un mesaj video postat pe Twitter. „Piciorul arată bine şi am început chiar să alerg, nu mai simt durere deloc. Nu joc tenis în prezent, dar faptul că pot să mă antrenez înseamnă enorm pentru mine. Îmi lipseşte echipa mea, îmi lipsesc jucătoarele, turneele, toată lumea...Ştiu că e o perioadă dificilă, dar dacă stăm în case totul va fi bine. Abia aştept să călătoresc din nou şi să joc tenis“, a spus Halep.

VEZI MESAJUL SIMONEI HALEP

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite