VIDEO EURO 2016, Grupa D: Spania - Cehia 1-0! Pique aduce victoria ibericilor pe final de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golul marcat de Pique FOTO AP
Golul marcat de Pique FOTO AP

Spania s-a impus cu 1-0 în meciul cu Cehia de la EURO, singurul gol al partidei fiind marcat de Gerard Pique în minutul 87.

Spania a câştigat cu 1-0 meciul cu Cehia de la Toulouse, a doua partidă a Grupei D, după Croaţia - Turcia 1-0. Spaniolii au controlat jocul şi au ratat ocazii clare prin Alvaro Morata, David Silva, Jordi Alba, însă au găsit golul abia în minutul 87. Atunci, Iniesta a trimis o centrare perfectă în careu, iar Gerard Pique l-a învins cu o lovitură de cap din apropierea porţii pe Petr Cech.

Cehii au ratat şi ei două oportunităţi, una în minutul 65, când Fabregas a scos de pe linia porţii, şi una în prelungiri, când şutul lui Darida din afara careului a fost boxat de De Gea. 

În acest meci, David Silva, în vârstă de 30 de ani, a jucat  pentru a o suta oară în naţionala iberică.

În faza a doua a grupei, Spania va evolua cu Turcia, vineri, de la ora 22.,00, la Nisa, iar Cehia cu Croaţia, tot vineri, de la ora 19.00, la Saint-Etienne.

Spania: De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Fàbregas (Thiago 70), Busquets, Iniesta - D. Silva, Morata (Aduriz 62), Nolito (Pedro 82)

Cehia: Cech - Kadeřábek, Sivok, Hubník, Limberský - Darida, Plasil - Gebre Selassie (Sural 86), Rosický (Pavelka 89), Krejci - Necid (Lafata 76)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite