VIDEO Becali, gest oribil: A umilit un fost fotbalist în faţa televiziunilor

VIDEO Becali, gest oribil: A umilit un fost fotbalist în faţa televiziunilor

Gigi Becali crede că dacă îl plăteşte pe cineva, atunci îl poate trata cum vrea el

În viaţă, dacă n-ai grijă de cum îţi cheltuieşti banii şi nu-ţi planifici viitorul, poţi ajunge la mâna unor indivizi precum Gigi Becali. Ceea ce e o adevărată tragedie.

Ionuţ Luţu (45 de ani) a fost, cândva, unul dintre cei mai talentaţi jucători din România. Acum, de câţiva ani, el a ajuns aghiotantul lui Gigi Becali pentru a supravieţui!
 
Chiar zilele trecute, „Gazeta Sporturilor“ publica, din nou, aici, un interviu din 2012 cu Luţu, în care acesta explica, cu lux de amănunte, cum a ajuns să piardă toţi banii câştigaţi din fotbal şi, atenţie, să nu aibă nici măcar unde să pună capul pe pernă!
2
milioane de dolari a câştigat Ionuţ Luţu din fotbal, potrivit spuselor sale. A jucat la echipe precum Universitatea Craiova, Galatasaray, Steaua, Suwon Blue Wings (Coreea de Sud), Rapid, Kairat Almaty (Kazahstan) sau Al-Jazeera Amman (Iordania).
     
Salvarea lui Luţu s-a numit Gigi Becali, doar că această salvare vine cu preţul umilinţei. Ultima dovadă: ceea ce s-a întâmplat, joi, în faţa clădirii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). După ce s-a dat în spectacol, în stilul său caracteristic, şi a rupt un act adiţional legat de contractul drepturilor TV pentru Liga I, Becali l-a strigat pe Luţu, pentru ca acesta să facă repede curat după el!
 
Întreaga scenă a fost surprinsă de televiziunile aflate la faţa locului, după cum se poate vedea aici:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: