Val de ironii după ce a început o licitaţie pentru şerveţelul lui Messi: Ce întrebare a primit vânzătorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Un individ susţine că a intrat în posesia şerveţelului cu care argentinianul şi-a şters lacrimile şi şi-a suflat nasul, la ultima sa conferinţă de presă, la Barcelona. Şi cere un milion de dolari pentru această „comoară“.

Barcelona se confruntă cu grave probleme financiare, după cum a admis, astăzi, preşedintele Joan Laporta. Glumind puţin, şefii clubului ar fi putut face rost de ceva bani, dacă ar fi avut inspiraţia de a păstra şerveţelul folosit de Lionel Messi, la conferinţa sa de adio, la Barcelona.

Pentru că, potrivit Nation.com.pk, acest şerveţel ar fi ajuns în posesia unui individ care l-a pus în vânzare, pe platforma Mercado Libre. Preţul de pornire? Un milion de dolari.

Rămâne de văzut cum poate fi demonstrată autenticitatea şerveţelului, însă, deocamdată, vânzătorul e luat peste picior cu diverse întrebări. De pildă, fanii fotbalului au vrut să ştie dacă şi hârtia igienică pe care Lionel Messi o foloseşte în toaleta clubului PSG e disponibilă pentru vânzare!

Dincolo de aceste ironii, Messi chiar a declanşat o nebunie prin transferul său în Franţa, iar preţul biletelor a explodat la primul meci al lui PSG, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite