VIDEO Pumni, picioare şi patru eliminări într-un meci din Uruguay. Zece fotbalişti au fost arestaţi la finalul confruntării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii s-au bătut aproape cinci minute, până când au fost despărţiţi de jandarmi FOTO captura Gol TV
Jucătorii s-au bătut aproape cinci minute, până când au fost despărţiţi de jandarmi FOTO captura Gol TV

Un meci din campionatul Uruguayului le-a oferit spectatorilor câteva scene de Western. În minutul 79 al confruntării, jucătorii s-au luat la bătaie şi nu au mai putut fi despărţiţi decât de jandarmi.

Meciul dintre Penarol şi Nacional, din campionatul Uruguay-ului, a semănat mai degrabă cu o partidă de wrestling decât cu un meci de fotbal. În minutul 79 al acestei confruntări, un jucător al lui Penarol a lovit cu talpa în zona intimă un adversar, intrare care i-a provocat atât de tare pe jucătorii lui Nacional încât aceştia au sărit la bătaie. Timp de aproape cinci minute, toţi cei 22 de fotbalişti, dar şi oamenii de pe băncile de rezerve nu au mai ţinut cont de nimic şi au împărţit în stânga şi în dreapta pumni şi picioare.

Spiritele s-au potolit abia după intervenţia jandarmilor. Arbitrul a eliminat câte doi jucători de la fiecare echipă şi a pus capăt partidei în minutul 83. După fluierul final, zece fotbalişti de la ambele formaţii au fost arestaţi şi riscă să fie suspendaţi drastic de comisiile de disciplină din fotbalul uruguayan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite