Tamaş s-a întors în România, Alexa „tremură“: Un nou pericol pentru antrenorul bătut de Anamaria Prodan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş
Gabi Tamaş

Gabi Tamaş (35 de ani) şi-a bătut joc de Hapoel Haifa, deşi israelienii au vrut să-i dea o nouă şansă după escapadele sale bahice.

Gabi Tamaş are nu doar probleme grave cu consumul băuturilor alcoolice, dar şi un tupeu fantastic.

La finalul sezonului trecut, el a fost prins beat la volan şi a petrecut o perioadă după gratii, dar şi câteva zile în arest la domiciliu. Chiar şi aşa, Hapoel Haifa i-a prelungit contractul. Ce a făcut Tamaş? Când israelienii au venit, în această vară, în România pentru un stagiu de pregătire, fundaşul de 35 de ani a fugit de la echipă după un amical şi dus a fost!

Scârbiţi, israelienii au acceptat despărţirea de Tamaş în schimbul sumei de 20.000 de euro. Gabi a fost dus de Anamaria Prodan la Astra Giurgiu, acolo unde antrenează Dan Alexa, cel care, de curând, a luat un pumn de la madam Prodan.

„De astăzi, la şedinţele de pregătire conduse de Dan Alexa s-a prezentat şi internaţionalul român Gabi Tamaş! Acesta are acordul clubului israelian Hapoel Haifa de a se antrena cu Astra şi este posibil să semneze, foarte curând, un angajament cu clubul nostru“, a anunţat Astra printr-un comunicat.

De acum, Alexa are motive să fie îngrijorat! E cunoscut faptul că Tamaş, atunci când bea, e de necontrolat şi loveşte fără să stea pe gânduri. De altfel, în 2013, Daniel Pancu a luat un pumn de la Tamaş într-un moment în care încerca să-l oprească pe acesta din băut!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite