Tadici pleacă de la naţionala de handbal: cine vine în locul selecţionerului şi când se va produce schimbarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorele au disputat două partide-test în weekend, însă adevărata ştire a fost cea pe care a anunţat-o chiar Tadici.

Naţionala feminină de handbal a disputat, în weekend, două meciuri amicale cu reprezentativa Germaniei, ambele câştigate la Baia Mare: 33-32 şi 31 – 25.

După cel de al doilea test, selecţionerul Gheorghe Tadici şi-a anunţat iminenta plecare de la naţională. Asta deoarece la şedinţa Consiliului de Administraţie s-a votat ca selecţionerul să nu antreneze simultan şi o echipă de club, aşa cum se întâmplă, în acest moment, cu Gheorghe Tadici, care pregăteşte şi HC Zalău.

„Şi eu am votat pentru ca selecţionerul să nu lucreze şi la un club. Nu voi renunţa la HC Zalău şi voi pleca de la naţională, după meciurile cu Belarus. Important e ca, în locul meu, să vină cineva responsabil şi nu doar pe considerentul că n-are echipă de club“, a declarat Tadici. Mariana Tîrcă şi Jakob Vestergaard sunt cele două nume vehiculate pentru înlocuirea actualului selecţioner.

România va întâlni Belarus la 11 şi 14 iunie în barajul de calificare pentru Campionatul European de handbal feminin, care va fi găzduit de Ungaria şi Croaţia, în perioada 7-21 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite