Rooney pierde începutul de campionat din cauza unei accidentări în cantonamentul din Thailanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney FOTO: Getty Images
Wayne Rooney FOTO: Getty Images

Wayne Rooney s-a accidentat la primul antrenament pe care trupa lui David Moyes l-a disputat în cantonamentul din Thailanda şi s-a întors în Anglia după nici o zi petrecută alături de echipă.

Atacantul de 27 de ani al lui Manchester a suferit ieri o accidentare în cantonamentul pe care echipa îl desfăşoară în Bangkok. El a fost nevoit să se întoarcă de urgenţă în Anglia pentru analize amănunţite. După primele cercetări medicale, se pare că a fost vorba de o ruptură musculară în zona genunchiului.

La câteva ore după ce au aterizat pe aeroportul din Bangkok, jucătorii lui Manchester au desfăşurat primul antrenament din acest cantonament. În urma accidentării, Wayne Rooney a fost nevoit să se întoarcă acasă, însumând un total de 22 ore de zbor.

Medicii au anunţat că atacantul va fi indisponibil pentru joc timp de o lună. El va rata, aşadar, supercupa Community Shield cu Wigan, de pe 11 august, amicalul naţionalei engleze cu Scoţia şi prima etapă de campionat în compania lui Swansea, care se va disputa pe 17 august. După previziunile medicilor, se pare că Rooney va fi apt abia pentru partida din 26 august cu Chelsea.

Au apărut speculaţii din partea presei cum că accidentarea englezului ar fi legată de problemele referitoare la eventuala plecare a jucătorului de la United. Antrenorul David Moyes a ţinut însă să infirme aceste zvonuri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite