Românii uimesc Belgia: derby-ul primei ligi se joacă, diseară, cu doi foşti mari jucători de la Steaua şi Dinamo pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

În actuala ediţie de campionat, pe cât au dezamăgit Chipciu şi Stanciu la Anderlecht, pe atât au surprins plăcut Boloni şi Rednic cu echipele lor.

Cât timp a antrenat în Qatar, la Al-Khor, Ladislau Boloni s-a intersectat cu Răzvan Lucescu şi cu Dan Petrescu, alţi doi tehnicieni români care au trecut şi ei pe la micuţul stat din zona Golfului Persic.

În Belgia, Loţi se va întâlni acum cu Mircea Rednic, cel care a ajuns la Mouscron din sezonul trecut, salvând echipa de la retrogradare. Fostul selecţioner a preluat în vară Antwerp, o trupă care a revenit în prima ligă după 13 ani petrecuţi în ligile inferioare. Cu siguranţă, mulţi au crezut că Antwerp şi Mouscron vor fi două formaţii de partea inferioară a clasamentului. Boloni şi Rednic le-au transformat însă în pretendente la play-off-ul pentru titlu. Adică, două echipe de primele 6 locuri!

Probabil, de aceea, meciul direct, Mouscron - Antwerp, programat pentru duminică, ora 21.00, e considerat cel mai important din etapa cu numărul 13. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite