România pierde încă un antrenor, în favoarea fotbalului arab. Edi Iordănescu, anunţat la Al Ittihad

România pierde încă un antrenor, în favoarea fotbalului arab. Edi Iordănescu, anunţat la Al Ittihad

Edi Iordănescu, aproape mutat în fotbalul arab

Deşi teoretic este antrenor la Gaz Metan Mediaş, Edi Iordănescu a fost anunţat de către presa arabă drept noua alegere a lui Al Ittihad pentru banca tehnică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă se adevereşte anunţul făcut de ziarele arabe, citate de DigiSport, Edi Iordănescu ar fi la prima sa experienţă în Arabia Saudită. Al Ittihad se situează pe locul opt în clasamentul saudit, sursa menţionată spunând că negocierile sunt în stadiu avansat şi acordul românului este deja oferit. Interesant este că gruparea a fost, la un moment dat, pregătită şi de tatăl său, Anghel Iordănescu. Mai exact, în 2005, fostul selecţioner ducea echipa atât către Liga Campionilor a Arabiei, cât şi spre Liga Campionilor a Asiei. 

Pe de altă parte, Anghel Iordănescu este categoric, atunci când vorbeşte despre o eventuală renunţare a fiului său la gruparea românească: „Are contract, trebuie să-şi respecte contractul. A fost alegerea lui şi, până la urmă, trebuie să meargă până la capăt”, a fost comentariul fostului selecţioner.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: