Revoltă în „Ştefan cel Mare“ după Dinamo – Chiajna 0-3: reacţii dure şi anunţul unei demisii iminente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Ilfovenii au dat lovitura pe terenul „câinilor“, iar suporterii roş-albilor au scandat, ironic, „demisia, demisia“. Totuşi, nu Flavius Stoican se gândeşte la plecare, ci antrenorul Chiajnei.

Dinamo s-a făcut de râs pe teren propriu, semn că nu Mihai Teja era motivul principal pentru care echipa a avut rezultate mult sub aşteptări în 2015.

După dezastrul cu Chiajna, noul antrenor al „câinilor“, Flavius Stoican, a apărut în stare de şoc la microfonul Dolce Sport. „Când pierdem nu e o atmosferă plăcută. Nimeni nu e bucuros. Dar fotbalul e un joc, trebuie să trecem peste aceste momente neplăcute. Meciul a fost împărţit în momente. Am dominat la început Chiajna. A venit apoi eliminarea lui Marc. Momentul psihologic al jocului a fost eliminarea lui Marc. De la margine, mi s-a părut că a fost uşor acordată. Oamenii nu mai au răbdare, vor imediat să se întâmple lucruri măreţe. Şi noi ne dorim asta, dar nu e uşor şi nu se pot întâmpla lucruri peste noapte“, a spus Stoican.

Şumudică: „Plec dacă nu se face ce vrau“

Suspendat de Liga Profesionistă de Fotbal, Marius Şumudică a urmărit partida din „Ştefan cel Mare“ din tribună. La final, în stilul său caracteristic, antrenorul Chiajnei a vorbit mult şi haotic.

„Am făcut un meci bun. Am avut multe ocazii şi am arătat că merităm să jucăm în prima ligă. Am făcut propagandă fotbalului şi am ajuns la patru meciuri fără gol primit. Iubesc aceşti jucători, care m-au făcut antrenor. E cel mai bun grup pe care l-am antrenat“, şi-a început Şumudică discursul la Dolce Sport.

Apoi, s-a dezlănţuit: „E posibil ca mâine să renunţ. Voi avea mâine o discuţie cu primarul şi vom vedea ce se întâmplă. Primarul trebuie să înţeleagă că, dacă nu face ce vreau eu şi nu mergem pe un anumit drum, ne despărţim. Le mulţumesc şi plec. Dacă va întelege, rămân“.

Şumudică a lăsat de înţeles că e deranjat de situaţia de la club. „Sunt probleme foarte mari, de opt luni suport aceste probleme. Sunt disensiuni la nivelul conducerii din mai multe puncte de vedere. Am incercat sa trec peste ele, dar am ajuns la capatul răbdării. Eu vreau să realizăm mai mult, nu să mă bat toată viaţa la retrogradare. N-am vrut să fiu laş şi să plec în iarnă. Am vrut să duc echipa unde merită şi consider că, cu 26 de puncte, se pot salva. Eu mi-am făcut treabă şi le doresc tot binele“, a încheiat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite