Reacţia clubului Chapeconese după prăbuşirea avionului: "Ne rugăm şi aşteptăm anunţul oficial al autorităţilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Chapecoense se calificase în finala Cupei Sudamericane
Echipa Chapecoense se calificase în finala Cupei Sudamericane

Vicepereşedintele cubului Real Cahepeconese a emis un comunicat, după ce avionul în care se afla echipa, oficiali ai clubului, jurnalişti şi invitaţi s-a prăbuşit în Columbia.

"Ţinând cont de informaţiile contrare care vin din diverse surse jurnalistice în legătură cu accidentul aviatic, clubul nostru de fotbal, prin intermediul preşedintelui Ivan Tozzo, se abţine de la orice comentariu şi aşteaptă un anunţ oficial din partea autorităţilor columbiene. Până atunci, ne rugăm ca Dumnezeu să fie alături de sportivii noştri, de jurnalişti, de oficiali şi de invitaţii clubului care se aflau în delegaţie", se arată în comunicat.

Autorităţile columbiene au anunţat marţi dimineaţă prăbuşirea unui avion charter, la bordul căruia se afla întreaga echipă de fotbal braziliană Chapeconese. Se pare că 72 de pasageri şi nouă membri ai echipajului erau la bordul avionului prăbuşit în apropiere de localitatea Cerro Gordo din municipalitatea La Union. Presa locală relatează că cel puţin zece persoane sunt tratate la locul accidentului, în vreme ce reprezentanţii aeroportului din Medellin susţin că doar şase persoane au supravieţuit tragediei, transmite Reuters şi The Guardian.

Avionul s-a prăbuşit în jurul orei locale 00.15 (07.15 ora României)  din cauza lipsei de combustibil, în timp ce echipa braziliană se îndrepta spre aeroportul Jose Maria Cordova din Rionegre, care deserveşte metropola Medellin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite