Răzvan Lucescu a scăpat de simptomele de coronavirus: „Au fost 12 zile de chin mare“

Răzvan Lucescu a scăpat de simptomele de coronavirus: „Au fost 12 zile de chin mare“

Răzvan Lucescu

Testat pozitiv cu coronavirus la 16 noiembrie, Răzvan Lucescu a vorbit într-o recentă intervenţie TV despre cum a traversat perioada în care a fost bolnav. Acesta a spus că nu ştie dacă s-a vindecat, dar că simptomele au dispărut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tehnicianul echipei Al Hilal, Răzvan Lucescu, testat pozitiv cu coronavirus la 16 noiembrie, a declarat, duminică, la Digi Sport, că pentru el a fost o perioadă cu zile „de chin mare” şi că abia astăzi a simţit “energia pe care ţi-o dă viaţa când eşti sănătos”, scrie news.ro

Întrebat dacă încă este pozitiv cu Coronavirus, el a răspuns că încă nu ştie.

„A fost o perioadă grea, urâtă, grea. Am avut noroc că n-am ajuns la spital, dar au fost 12 zile de chin mare. Aici protocolul spune că după zece zile, chiar dacă eşti pozitiv, poţi să ieşi din casă şi să mergi la antrenament. Nu am fost într-o stare fantastică, dar era această finală. Nu ştiu dacă sunt pozitiv acum, dar simptomele au dispărut şi astăzi a fost prima zi în care am simţit energia pe care ţi-o dă viaţa când eşti sănătos”, a spus Lucescu.

Al Hilal a câştigat, sâmbătă, Cupa Regelui Arabiei Saudite, învingând în finală Al Nassr, scorr 2-1.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările