Un aranjament din voleiul românesc, scos la iveală de un jucător sârb: "Căpitanul ne-a cerut să pierdem meciul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Dej a pierdut meciul cu Dinamo din şaisprezecimile Challenge Cup, partidă care s-a decis după un set "de aur", câştigat de bucureşteni.

Imediat după meci, sârbul Ugljesa Ilici, de la Unirea Dej, a dezvăluit că Marius Dascălu, căpitanul echipei dejene, i-a cerut să piardă meciul pentru că gruparea nu are bani să-i plătească pentru a continua competiţia. 

"Nu am mai trăit niciodata în viaţa mea o aşa umilinţă. Conduceam pe Dinamo cu 3-0 şi aveam şansa de a merge mai departe, dar căpitanul s-a apropiat de mine şi de Danilo Mirosavljevic, singurii străini din echipă, şi ne-a spus: «Trebuie să pierdem la sfârşit deoarece clubul nu are bani pentru următorul tur al competiţiei. Sau putem câştiga, însă nu se va putea plăti salariul pentru luna ianuarie, iar clubul nu vrea asta».
Eu cu Danilo eram dispuşi să renunţăm la salariu, dar restul colegilor nu, iar la jumătatea setului Danilo a fost schimbat. Ce pot să mai spun? Totul este clar", a postat sârbul, citat de site-ul blocaut.ro.

În prima manşă, Dinamo a câştigat cu 3-0, iar în retur Unirea Dej s-a impus cu acelaşi scor şi s-a trecut la setul de aur, cîştigat cu 15-9 de dinamovişti, care s-au calificat mai departe.

După ce postarea lui Ilici a devenit "virală", sârbul a retractat ce a spus: "Eram foarte nervos după joc, nu credeam că postarea mea o să capete o asemenea amploare. Nu am ştiut exact ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre primar şi conducerea echipei şi de aceea nu am înţeles foarte bine ce mi s-a transmis. Vreau să le cer scuze antrenorului, căpitanului, colegilor mei şi oamenilor de la club", a spus Ilicici, citat de blocaut.ro.

"Înainte de setul de aur am primit informaţia că nu mai avem susţinere financiară"

Marius Dacălu, căpitanul Unirii Dej, a afirmat: "În ziua meciului a avut loc o şedinţă între domnul primar şi domnul Tarţa, vicepreşedintele clubului. După cum aţi văzut şi în presă nu se ştie exact cum va fi viitorul acestei echipe. Noi am început jocul cu intenţia de a juca şi de a ne califica. Am câştigat cu 3-0 şi înainte de setul de aur am primit informaţia că nu mai avem susţinere financiară pentru a continua competiţia. Vă daţi seama că asta ne-a afectat şi nu ne-am mai putut concentra. Dar nu am cerut nimănui să piardă jocul. Eu doar am tradus ce ni s-a transmis. Probabil că unii nu au înţeles exact situaţia”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite