Preşedintele lui Lazio a fost ameninţat cu moartea din cauza unui transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Episodul în care mijlocaşul brazilian Hernanes a lăsat Lazio şi a semnat cu rivala Internazionale Milano i-a adus preşedintelui clubului de pe „Olimpico“ ameninţări cu moartea.

Claudio Lotito susţine că a fost ameninţat cu moartea de suporterii lui Lazio, care nu au agreat mutarea lui Hernanes, realizată contra 15 milioane de euro. „Am primit între 50 şi 70 de telefoane din partea pseudo-fanilor, care mi-au cerut să părăsesc Lazio şi m-au ameninţat cu moartea. Trăiesc cu escorte care mă păzesc la fiecare pas. Suporterii sunt o parte a clubului, dar acum au întrecut măsura“, a declarat Lotito, care a primit un astfel de apel chiar în timpul conferinţei de presă.

„A fost decizia lui să plece, ce puteam face eu? Avea o înţelegere cu Inter. Dacă ar fi rămas, atunci ar fi fost nefericit. Ar fi jucat la potenţial minim până în iunie, apoi ar fi mers la Cupa Mondială şi s-ar fi întors la Lazio pentru câteva săptămâni, până la transfer“, a conchis oficialul clubului.

Contractul lui Herananes cu Lazio era prevăzut până în vara lui 2014, ceea ce a grăbit negocierile pentru vânzarrea sa. În caz contrar, sud-americanul în vârstă de 28 de ani ar fi plecat atunci liber de contract. „Lazio mi-a făcut o ofertă foarte bună, dar am ales să merg la Inter Milano, pentru că perspectivele sportive sunt mai mari. Când am ajuns la Lazio, mi-am propus să câştigăm titlul şi să jucăm în Champions League, dar acest lucru a fost imposibil. M-am simţit bine la Lazio şi nu voi uita niciodată finala Cupei Italiei de anul trecut, când am învins AS Roma“, a declarat jucătorul cu ocazia realizării transferului.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cristi Chivu se retrage din activitate. Anunţul, făcut de presa italiană, a fost confirmat de impresarul jucătorului  

Juventus a învins Inter, bifând a 100 victorie în meciurile directe. „Bătrâna Doamnă“ rămâne lider în Serie A

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite