Epopeea vânzării Rapidului a luat sfârşit. Nicolae Cristescu a anunţat noul staff tehnic şi plafonul salarial al jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din vechiul lot al Rapidului vor fi păstraţi doar jucătorii tineri FOTO Răzvan Păsărică
Din vechiul lot al Rapidului vor fi păstraţi doar jucătorii tineri FOTO Răzvan Păsărică

După câteva zile de negocieri intense cu George Copos, Nicolae Cristescu a cumpărat Rapidul. Noul patron din Grant a anunţat care sunt planurile sale pentru ca echipa să promoveze mai întâi în Liga 1 şi apoi să atace titlul de campioană.

George Copos şi Nicolae Cristescu au purtat mai multe runde de negocieri în ultimele zile şi, în cele din urmă, au ajuns la un acord. Cristescu a devenit oficial patronul Rapidului şi a demarat deja un proiect de întinerire a echipei, fixând totodată obiectivele pe termen scurt şi lung.

Noua organigramă a clubului îi conţine pe mai vechii rapidişti Grigore Sichitiu şi Nae Manea în funcţii de conducere. Sichitiu va fi preşedintele executiv, iar Manea directorul de imagine. Antrenor a fost păstrat Marian Rada, care are misiunea de a promova chiar după primul sezon petrecut în Liga a 2-a. De asemenea, Cristescu a hotărât să-l păstreze pe simbolul Daniel Pancu şi îşi doreşte ca în jurul său să se formeze tinerii jucători giuleşteni, scrie prosport.ro.

Noul patron a umblat şi la salarii. Dacă până acum, la Rapid erau jucători care câştigau şi 200.000 de euro pe an, de acum înainte salariile lunare nu vor mai depăşi 2.000 de euro lunar (24.000 de euro pe sezon). În aceste condiţii, jucătorii cu salarii mari au fost puşi pe liber: Ovidiu Herea, Nicolae Grigore, Ştefan Grigorie, Cristian Oros şi Octavian Abrudan.

1.4 milioane de euro va fi bugetul Rapidului pentru sezonul viitor

5.000 de euro va fi salariul lui Pancu la Rapid, singurul jucător care depăşeşte pragul de 2.000 de euro fixat de noua conducere a clubului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite