Meci de infarct între Niculescu şi Halep. Monica câştigă dramatic şi merge  în sferturile probei de dublu la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

Meciul de dublu din optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami care le-a opus pe cele două românce a fost unul cu multe răsturnări de situaţie.

Primul set a fost dominat autoritar de Halep şi Goegers. Cele două au jucat ireproşabil, Monica şi partenera sa, Abigail Spears, au fost de nerecunoscut, şi setul s-a decis în doar 27 de minute, 6-1. 

Setul secund a început pe exact aceleaşi coordonate. Simona şi partenera sa au avut 3-0, 4-1, 5-3, dar adversarele, cumva, au revenit, s-au impus cu 7-5 şi au împins meciul în super tiebreak. Decisivul a fost un rollercoaster şi mai palpitant. Halep şi Goegers s-au desprins la 6-1, dar au mai câştigat doar 2 puncte din ultimele 9 şi victoria a revenit Monicăi Niculescu şi colegei sale, 10-8. Partida a durat 1 oră şi 30 de minute. 

Halep şi Goerges vor primi pentru participare 30.060 dolari şi 120 de puncte WTA la dublu, în timp ce Niculescu şi Spears şi-au asigurat 57.000 de dolari şi 215 puncte WTA. 

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, mâine, la simplu în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, cu Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite