Mihai Stoica sare la gâtul membrilor Comisiei de Disciplină: „Voi face apel la decizia de a mă suspenda cinci luni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerului clubului Steaua, Mihai Stoica, care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF cinci luni din cauză că a instigat la violenţă în meciul Rapid-Steaua din Liga I, i-a atacat în termeni duri pe cei care au luat această decizie, pe care o consideră foarte dură.

Mai mult decât atât, Stoica a precizat că Rapidul, sancţionat cu 70.000 de lei şi cu suspendarea terenului timp de şase etape, a primit o pedeapsă prea blândă comparativ cu gesturile comise de fanii giuleşteni. 

„Vreau să văd justificarea comisiei. Nu am făcut niciun gest provocator. Voi face apel la această decizie. Important e să fiu lângă echipă atunci când aceasta are nevoie de mine. Acum nu mai are nevoie de mine pentru că suntem ca şi câştigători ai campionatului. Mi se pare foarte puţin cât a primit Rapid”, a comentat Mihai Stoica la Sport.ro.

Pe lângă suspendarea de cinci luni, Mihai Stoica a fost amendat cu 10.000 de lei.   

Managerul stelist a mai precizat că în urma indidentelor de la meciul Rapid-Steaua, nu va mai merge niciodată pe stadionul Giuleşti. "Am fost ameninţat cu moartea. Mi s-a spus că vor să mă ucidă dacă merg în Giuleşti. Totuşi, am fost la meci pentru că am vrut să le arăt că nu îmi este frică. Probabil că n-o să mai merg în Giuleşti, deşi asta ar fi un semn de laşitate din partea mea", a conchis Stoica.

Vezi toate sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină după incidentele de la derby-ul Rapid-Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite