Liga Campionilor: Manchester City înfruntă cel mai tare atac al Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radamel Falcao FOTO Getty Images
Radamel Falcao FOTO Getty Images

Azi şi mâine se dispută ultimele patru meciuri din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Duelul serii este la Manchester, unde „cetăţenii“ lui Guardiola înfruntă cea mai ofensivă echipă a Europei.

Azi şi mâine se dispută ultimele patru meciuri din manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Duelul serii este la Manchester, unde „cetăţenii“ lui Guardiola înfruntă cea mai ofensivă echipă a Europei: cu 75 de goluri marcate în 26 de etape din Franţa, AS Monaco e neîntrecută la capitolul eficacitate. Trupa din Principat e lider în Hexagon, cu trei puncte peste PSG şi are în Radamel Falcao un vârf letal, columbianul marcând de 16 ori în 20 de meciuri. De partea cealaltă, City e pe locul doi în Aglia, la opt puncte de Chelsea şi e considerată echipa engleză cu cele mai mari şanse de reuşită în Liga Campionilor, după ce Arsenal a fost spulberată la Munchen, iar Leicester e mai îngrijorată de salvarea de la retrogradare.
În cel de-al doilea meci al serii, Leverkusen şi Atletico reeditează confruntarea de acum doi ani din aceeaşi fază a competiţiei, spaniolii impunându-se atunci la lovituri de departajare. Ambele echipe parcurg sezoane modeste în campionatele lor: Bayer e pe opt în Germania, Atletico pe patru în Spania. 


Liga Campionilor, optimi, meciurile tur
Azi, ora 21.45
Manchester City – AS Monaco, DolceSport 1, Sport.ro
Bayer Leverkusen – Atletico Madrid, DolceSport 2
Mâine, ora 21.45
Porto – Juventus , DolceSport 1
Sevilla – Leicester, DolceSport 2
@ Partidele retur se joacă peste două săptămâni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite