Ianis Hagi, demoralizat: Ce a declarat în presa belgiană după un meci în care a dat două goluri şi o pasă decisivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi a avut cea mai bună prestaţie de când a ajuns la Genk, campioana Belgiei, însă evoluţia sa a venit într-un meci catastrofal pentru echipa sa.

Genk a făcut legea în prima ligă belgiană în stagiunea trecută. Mai întâi, a terminat sezonul regulat la şapte puncte de Club Brugge pentru ca apoi, în play-off, unde punctele s-au înjumătăţit, să ia titlul la două puncte distanţă.

În actuala stagiune însă, echipa e departe de ceea ce a arătat până în luna mai. Concret, în campionat, ocupă doar locul 6 din 16, la şase puncte de liderul Club Brugge. Iar în Liga Campionilor, a debutat cu o înfrângere categorică în grupe, 2-6, în deplasare, cu Salzburg.

Sâmbătă, în ultima etapă de campionat, cu Ianis Hagi titular, Genk a avut 3-0 în minutul 60 în deplasarea de la Sint Truidense. Iar când Ianis a fost scos de pe teren, în minutul 69, după două reuşite de la 11 metri şi o pasă decisivă, Genk avea 3-1 pe tabelă. 

Apoi însă, gazdele au egalat, 3-3, iar în minutele de prelungiri, arbitrul a întrerupt definitiv partida (meciul mai fusese întrerupt o dată) din cauza unor incidente în sectorul suporterilor celor de la Genk. Drept urmare, campioana riscă să piardă meciul la masa verde. 

Această situaţie l-a demoralizat pe Ianis Hagi (20 de ani), care a acordat un interviu pentru voetbalkrant, preluat de Digi Sport.

Ce a spus Ianis Hagi?

*E dezamăgitor să plec de pe stadion cu nimic. Noi am jucat foarte bine în prima oră, planul antrenorului a funcţionat şi am avut energie pozitivă. Dar apoi arbitrul a oprit meciul.

*Un sfert de oră după aceea, în vestiar, am fost scoşi din ritm. E păcat că s-a întâmplat asta. Meciul trebuie să ţină 90 de minute...e greu să găsesc cuvinte pentru asta. Nu pot să fiu fericit pentru golurile mele pentru că plecăm acasă cu nimic. Asemenea lucruri n-ar trebui să se întâmple în fotbal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite