Horia Tecău şi-a regăsit cadenţa alături de bielorusul Max Mîrnîi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul român Horia Tecău, numărul nouă mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP de la Sydney, alături de partenerul său, bielorusul Max Mîrnîi.

La primul turneu ATP din 2013, cel de la Sydney, Horia Tecău (27 de ani) a jucat primele sale meciuri alături de Max Mîrnîi (35 de ani, locul 7 mondial). Cei doi se cunosc de foarte mult timp din circuitul mondial de tenis, iar acest lucru s-a văzut în jocul lor colectiv.

Astfel, perechea româno-bielorusă s-a calificat în semifinalele turneului de la Sydney, după ce a trecut în sferturi de perechea formată din Mahesh Bhupathi şi Daniel Nestor, cu scorul de 6-3 şi 6-4.

În finală, Tecău şi Mîrnîi vor da piept cu perechea spaniolă David Marrero / Fernando Verdasco, iar dacă vor trece de aceasta, se vor lupta în finală cu perechea învingătoare din duelul Bob Bryan / Mike Bryan – Marcel Grannolers / Marc Lopez.  

Turneul ATP de la Sydney este considerat de toţi tenismanii din lume un bun prilej de antrenament înaintea turneului de Mare Şlem, Australian Open, careva de buta pe 14 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite