Noi șantiere în Capitală. Nicusor Dan anunță lucrări de modernizare a rețelei de termoficare

0
Publicat:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat deschiderea a încă patru şantiere de modernizare a reţelei de termoficare, în lungime totală de 14,8 kilometri.

FOTO Inquam
FOTO Inquam

„Ne pregătim să deschidem încă 4 șantiere de modernizare a rețelei de termoficare în lungime totală de 14,8 km, finanțate în proporție de 85% de Ministerul Dezvoltării. În acest sens, am atribuit contractele pentru dirigenția de șantier pentru cele 4 loturi aferente obiectivului de investiții ”Modernizare magistrale de termoficare aparținând S.A.C.E.T. București, pentru care am semnat contractele la finalul anului trecut”, a informar primarul Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Potrivit primarului general, loturile care vor intra în execuție sunt:

„-5,92 km pe artele Bd. Chişinău, str. Torentului, str. Florica Pantazi, str. Mircea Rosetti, str. Vulcanei, str. Baicului, str. Dumitru Slugeru, str. Dimitrie Groza, str. Răuşeni, str. Vasile Stolnicul, str. Doamna Ghica, str. Azuga.

-4 km la intersecţiile dintre Bd. Basarabia cu Bd. Chişinău, Bd. Basarabia cu str. Morarilor, Bd. Basarabia până la platforma industrială CET Titan.

-0,62 km pe str. Ion Berindei şi la intersecţia dintre str. Ion Berindei cu str. D-na Ghica.

-4,2 km pe str. Theodor Speranţia, Calea Călăraşilor şi Str. Matei Basarab”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite