Helmuth Duckadam a ajuns la spital, acuzând dureri în zona inimii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam a fost operat anul trecut pentru înlăturarea unor cheaguri de sânge FOTO Mediafax
Helmuth Duckadam a fost operat anul trecut pentru înlăturarea unor cheaguri de sânge FOTO Mediafax

Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a ajuns la spital pentru a fi consultat de medici, deoarece fostul mare portar a acuzat dureri puternice în zona inimii.

Duckadam a precizat pentru wowbiz.ro că nu s-a simţit bine în ultimele zile, motiv pentru care a decis să meargă la spital pentru ca medicii să-l poată consulta şi să-i fixeze un diagnostic. „De cateva zile nu prea ma simt bine. Am unele aritmii la inima, motiv pentru care medicii au decis sa-mi monteze un holter EKG pe care l-am tinut timp de 24 de ore, cu ajutorul caruia mi-a fost monitorizata activitatea inimii. Abia astazi voi afla rezultatul. Sper sa nu fie nimic grav”, a spus preşedintele de imagine al Stelei.

Anul trecut, în vară, Duckadam a fost operat la Spitalul de Urgenţă din Constanţa pentru a-i fi înlăturate unele cheaguri care apăsau pe vasele de sânge şi care i-au pus viaţa în pericol.

Cât despre subiectul Steaua, Duckadam este încântat ca echipa sa de suflet este în proporţie de 90% campioană, un mare merit în acest sens fiind al antrenorului Laurenţiu Reghecampf. „Important e ca suntem toti in viata si ca nu avem probleme de sanatate majore care sa ne tintuiasca la pat. Probabil ca vom face un meci de fotbal cu nationala artistilor”, a conchis Duckadam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite