Handbal: Fiesta la Reșița după calificarea în ”optimile” Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii alb-albaştrilor s-au adunat aseară în faţa clubului pentru a le mulţumi băieţilor lui Gligore Czari pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Cupelor. Cum meciul din Polonia a fost ultimul din acest an, la Reşiţa nu au mai ajuns decât o parte din jucători.

Eliminarea puternicei echipe poloneze Wisla Plock, după un retur interzis cardiacilor, a declanşat fiesta în Banat. Aseară, cei mai fideli suporteri ei echipei i-au aşteptat pe băieţi la revenirea din Polonia şi i-au ovaţionat minute bune. În autocarul care i-a adus acasă pe vicecampioni nu s-au aflat toţi jucătorii lui Gligore Czari, cei mai mulţi dintre ei plecând spre casele lor direct din Bucureşti, acolo unde a aterizat delegaţia ucemeristă.

Marţi îşi află adversarul din optimi
“A fost foarte greu. Am plecat cu gândul la victorie şi îmi pare rău că nu am reuşit să ne impunem, dar a fost o calificare muncită. La plecarea spre Polonia am spus că nu vom juca la adăpostul celor patru goluri, ori luăm peste zece, ori venim cu o calificare din două victorii. Chiar şi atunci când am fost conduşi cu opt goluri am avut încredere în băieţi. Acum aşteptăm să aflăm numele viitorului adversar”, a declarat Gligore Czari.

Tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei Cupelor va avea loc marţi, la Viena.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite