Halep, răsplătită generos: Câţi bani poate încasa pentru simpla ei prezenţă în primul turneu de iarbă

Halep, răsplătită generos: Câţi bani poate încasa pentru simpla ei prezenţă în primul turneu de iarbă

Simona Halep (3 WTA) şi-a anunţat revenirea pe teren la Bad Homburg (20-26 iunie), turneu pe iarbă, aflat la prima ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi e o întrecere mică, de categoria WTA 250, „Simo“ a acceptat să joace în Germania, din dorinţa de a-şi regla jocul pe iarbă, înainte de Wimbledon (28 iunie - 11 iulie). 
 
În plus, după cum a dezvăluit fostul jucător de tenis, Mihai Rusu, e foarte posibil ca Halep să fi primit şi o primă consistentă de participare din partea nemţilor, aşa cum se întâmplă în cazul jucătoarelor de top.
 
 „Să nu uităm că, în afară de Grand Slam-uri, jucătoarele de top primesc garanţii de participare, când se duc la turnee. Din informaţiile mele, garanţia de participare a fetelor din Top 5 se duce la 100.000 – 150.000 de dolari. Iată că, dintr-un foc, Simona îşi plăteşte echipa numai din garanţiile de participare, fără a pune la socoteală premiile care vin din turul I, turul II, dacă ajunge în semifinală sau finală“, a explicat Rusu pentru prosport.ro.
 
La Bad Homburg, pe lângă Halep, şi-au anunţat participarea şi alte jucătoare importante, precum Petra Kvitova (12 WTA), Madison Keys (24 WTA) şi Angelique Kerber (27 WTA).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările