Halep începe 2016 în forţă: ce jucătoare s-au înscris la Brisbane şi Sydney, primele turnee la care va participa şi ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep îşi schimbă strategia în ceea ce priveşte pregătirea noului sezon în care visează la câştigarea primului turneu de Grand Slam din carieră.

În 2015, românca a jucat într-un singur turneu înainte de Australian Open. A triumfat la Shenzhen (China), acolo unde, pe rând, a întâlnit adversare aflate pe locurile 55, 584, 84, 97 şi 47 în ierarhia mondială. După această „încălzire“ nu foarte solicitantă, parcursul lui Halep în primul turneu de Grand Slam al anului s-a oprit în sferturi.

Acum, în premieră, Simona a început pregătirile pentru un nou sezon sub comanda lui Darren Cahill. Iar prima schimbare majoră vizează programul lui Halep până la Australian Open (18-31 ianuarie). A doua jucătoare a lumii s-a înscris la Brisbane (3-10 ianuarie) şi la Sydney (10-16 ianuarie), două competiţii mult mai puternice ca Shenzhen.

De altfel, acest lucru se vede şi în lista sportivelor care şi-au anunţat prezenţa la aceste întreceri. La Brisbane, Halep va fi însoţită de Muguruza, Sharapova, Kerber, Bacsinszky, Navarro, Bencici sau Vinci, în timp ce tabloul de la Sydney cuprinde nume precum Radwanska, Kvitova şi Safarova.

În aceste condiţii, sunt şanse ca Halep să înceapă 2016 cu dueluri tari cu Sharapova şi Radwanska. Până atunci, Simona a fost aleasă „Cea mai bună jucătoare din România“ în Gala Tenisului Românesc, iar la masculin trofeul i-a fost acordat lui Horia Tecău.

Simona trebuie să muncească mult, să fie tot mai bună. Pentru a câştiga un Grand Slam trebuie să fii pregătit şi mai ai nevoie şi de un pic de noroc. Darren Cahill antrenor  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite