Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Hagi, mulţumit: Antrenorul care nu-l folosea pe fiul său a fost concediat! De ce nu l-a agreat pe Ianis

Gheorghe Hagi a făcut presiuni până când băiatul său a primit tricoul cu numărul 10 la echipa naţională. În schimb, n-a putut forţa şi titularizarea lui Ianis la Genk, însă ultima decizie a clubului va fi pe placul său.

Felice Mazzu e istorie la Genk! Adus pe bancă în luna iunie, tehnicianul de 53 de ani a avut rezultate modeste la campioana Belgiei care, actualmente, se regăseşte doar pe locul 9 din 16 în prima ligă, la 13 puncte de liderul Club Brugge. 
 
În aceste condiţii, concedierea lui Mazzu a fost o decizie aşteptată, mai ales că Genk a pierdut şi ultimele două întâlniri în campionat.
 
Plecarea lui Mazzu de la club e o veste bună pentru familia Hagi. Presa belgiană a scris că antrenorul nu l-a agreat niciodată pe Ianis al cărui transfer s-ar fi decis peste capul său. De altfel, în ultimele săptămâni, mijlocaşul român a şi jucat din ce în ce mai puţin:
 
*A adunat 88 de minute în ultimele şase partide oficiale ale celor de la Genk în toate competiţiile. Şi a fost titular ultima dată la 19 octombrie, într-un meci cu Standard Liege. De atunci, Ianis a jucat din ce în ce mai puţin. De la 3 noiembrie, n-a mai prins niciun minut! Cum Genk, campioana Belgiei, are un sezon dezolant, fiind doar pe locul 9 din 16 în prima ligă, urmează, aproape sigur, demiterea antrenorului Felice Mazzu. Aceasta poate fi o şansă pentru Ianis, în condiţiile în care presa belgiană a scris că Mazzu nu l-a dorit niciodată pe mijlocaşul român al cărui transfer s-ar fi decis peste capul său.
 
CITEŞTE ŞI:
 
11
meciuri a adunat Ianis Hagi în actuala ediţie de campionat cu Genk: a fost titular de cinci ori şi a marcat trei goluri.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: