Hagi aruncă bomba: „Poate plec!“ Ce l-a determinat pe antrenorul şi patronul Viitorului să se gândească la asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi
Hagi

Gică Hagi este omul momentului în fotbalul românesc, după ce echipa sa, Viitorul, a luat un avans de şase puncte în fruntea clasamentului Ligii I.

Deşi lucrurile îi merg ca pe roate, Hagi i-a în calcul varianta de a pleca de la echipă.

 ”La vară poate plec, am oferte bune în continuare. Au vrut să mă ia la ruşi şi nu m-am dus. L-au pus pe altul, tot pe 7-8 au rămas!”, a spus Hagi după meciul de ieri, câştigat de echipa sa cu 3-0.  Echipa despre care vorbeşte Hagi este Rubin Kazan, care l-a curtat insistent în ultimul an.  

Gică a vorbit şi despre succesul echipei sale: ”Confirmăm etapa de etapa ca stam bine, ca suntem puternici, suntem buni. Celelalte echipe au experienta mult mai mare ca noi din toate punctele de vedere. Au traditie, au suporteri, au tot.

Ma asteptam ca stadionul sa fie mult mai plin, pentru ca e o infrastructura noua, stadion frumos, cu o echipa tanara, frumoasa, care joaca fotbal. Ai ce sa vezi cand te duci la stadion. Noi inca nu suntem mai mult sau mai putin preg sa fim campioni.

Noi avem forta noastra si forta noastra e aia acolo, in vestiar. Ne antrenam, suntem tineri, suntem imprevizibili", a spus Hagi la Dolce Sport. Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite