Giovanni îl face „VARZĂ“ pe Andone şi îl acuză dur că e ahtiat după BANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un punct în două etape a luat „Fălcosul" la CFR Cluj, pierzând şi primul loc în dauna celor de la Dinamo. Fostul impresar, Ioan Becali, e de părere că tehnicianul de 52 de ani îşi merită soarta.

Chiar dacă Andone a avut un început ezitant în Gruia, el e regretat de cei din „Ştefan cel Mare". Ioan Becali, un apropiat al roş-albilor, e supărat că antrenorul a ales să meargă la CFR, în loc să opteze pentru o revenire în „Groapă".

„Îmi pare rău că Andone m-a refuzat în momentul în care l-am rugat să revină la Dinamo. A zis că merge la CFR. Din păcate, n-a gândit cu sufletul, ci a luat o decizie cu portofelul", a declarat Giovanni la GSP TV.

Acesta nu-i prevede un viitor bun pentru „Fălcos" în Gruia: „CFR e în degringoladă! Ei până acum au strâns puncte cu şansă şi cu ajutorul arbitrilor. Vor termina campionatul pe locul patru sau cinci".

Acum îl regretă, dar chiar el l-a demis

Giovanni l-ar fi vrut pe Ando la Dinamo, dar pare să fi uitat că, acum şapte ani, chiar el l-a demis pe tehnician! Atunci, cei doi au colaborat în „Ştefan cel Mare", primul fiind preşedinte executiv, iar cel de al doilea, antrenor principal.

Totuşi, Becali nu l-a vrut niciodată pe Andone la club. Tehnicianul a ripostat, spunând că Giovanni are pretenţia ca fotbaliştii reprezentaţi de el să fie „vopsiţi" şi titularizaţi meci de meci!

Ulterior, războiul s-a încheiat cu demiterea lui Andone într-un moment în care Dinamo era pe primul loc!

Părţile s-au împăcat în 2010, atunci când Ioan Becali l-a dus pe „Fălcos" la ŢSKA Sofia, recomandându-l bulgarilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite