Gigi Becali, furios: Patronul FCSB a tăiat în carne vie şi a renunţat la preparatorul fizic. Explicaţiile unei concedieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă până acum, finanţatorul roş-albaştrilor lua deciziile tehnico-tactice peste capul antrenorului, mai nou, el se pricepe şi la partea medicală.

FCSB e un club unde Gigi Becali taie şi spânzură. De altfel, acesta a şi explicat, cândva, de ce a optat pentru denumirea FCSB, după ce a pierdut marca Steaua. „FCSB fiindcă Faci Ce Spune Becali“, a fost declaraţia plină de sinceritate oferită de latifundiarul din Pipera.

Având în vedere această situaţie tragicomică, la FCSB antrenorul e doar secundul patronului care, mai nou, se pricepe şi la problemele medicale ale jucătorilor. Supărat că echipa are mulţi fotbalişti accidentaţi în această perioadă, Becali a renunţat la preparatonul fizic, Marian Lupu. Apoi, a explicat pentru „Gazeta Sporturilor“, ce l-a îndemnat să ia această decizie.

Ce a spus Gigi Becali?

*Da, l-am dat afară! Nu e normal să ai atâţia accidentaţi! O să căutăm alt preparator. Azi dimineaţă s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge şi a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica şi cu doctorul şi mi-au spus că e ceva în neregulă.

*Nu e normal aşa ceva. De un an de zile eram nemulţumit, dar am întrebat şi mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite