Becali dezvăluie cine va antrena Steaua din vară. Nici dacă ia titlul, Gâlcă nu va rămâne sigur. Reghecampf, atacat: „A fost mare pentru că i-am făcut echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă are în acest moment şansa a doua în lupta cu ASA Târgu-Mureş pentru câştigarea titlului, Gigi Becali e convins că Steaua va fi campioană şi îşi face planurile pentru la vară.

“Părerea mea este că o să luăm campionatul. Aşa cred eu. Iar dacă luăm campionatul, cumpăr imediat şase-şapte jucători. Pe cei mai buni de pe piaţă îi iau. Fac iar echipă tare. Păi, am aşa: îi am (n.r. - pe listă) pe Alcenat, Teixeira, Tamuz, Tade, de la CFR Cluj, De Amorim şi cu Budescu, de la Astra. Şi mai este posibil încă ceva, să vedem ce mai aleg din România, încă unu sau doi jucători. Dar ăştia sunt jucătorii care îmi plac la ora actuală mie şi vreau să-i iau. De ce să aduc de afară jucători? Dacă iau străini, iau străini din România, pe care îi văd jucând. Şi ştiu că au confirmat”, a spus latifundiarul din Pipera pentru Ziarul "ring".

Gigi Becali a vorbit şi despre noul antrenor al grupării roş-albastre. „Şi dacă Steaua ia campionatul, cu Gâlcă trebuie să negociem, pentru că îi expiră contractul. Gâlcă trebuie să stea la masa tratativelor. Dacă nu, ori Olăroiu cu Mirel Rădoi, ori Reghecampf. Singur? Lui Reghe i s-au tăiat aripile. Şi-a dat seama că Steaua l-a ridicat. Reghecampf a fost mare antrenor pentru că i-am făcut eu echipă, i-am adus jucători buni şi de-aia. Că şi tu, Reghecampf, ai stofă de antrenor, ai, dar încă nu eşti mare antrenor să faci din rahat bici. Din rahat bici face Mourinho, care a luat cu Porto Liga Campionilor. Ăla face din rahat bici. Sau care a luat cu Inter Milano Liga Campionilor contra Barcelonei. Cu tactica lui şi cu mintea lui. Dar tu nu eşti încă, mai stai puţin aşa....”, a mai declarat Becali pentru Ziarul "ring".
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite