Genk s-a debarasat de români: După Ianis Hagi, a renunţat la o altă „ţeapă“

Genk s-a debarasat de români: După Ianis Hagi, a renunţat la o altă „ţeapă“

Fotografii de joc cu Screciu la Genk nu sunt disponibile, întrucât acesta n-a adunat niciun minut în campionatul Belgiei

Din 2018 până acum, campioana Belgiei a plătit  6 milioane de euro pentru aducerea unor jucători din Liga I. Şi, amândoi au eşuat lamentabil la Genk!

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu siguranţă, pe viitor, oficialii celor de la Genk se vor gândi de două ori înainte de a transfera jucători din România! La 1 iulie 2018, ei au achitat două milioane de euro Craiovei pentru Vladimir Screciu (20 de ani). Apoi, în vara anului trecut, au dat patru milioane de euro Viitorului pentru Ianis Hagi (21 de ani). Drama e că, în momentele respective, cei doi au fost printre cel mai bine cotaţi fotbalişti din Liga I. Iar astăzi, nici unul dintre ei nu se mai regăseşte în lotul celor de la Genk. Şi, atenţie, nu vorbim despre o forţă a fotbalului european, ci despre gruparea aflată pe locul 6 din 16 în Belgia!
 
Dacă Ianis Hagi a fost împrumutat la Rangers până în vară, după ce a adunat 14 apariţii, 3 goluri şi 4 pase de gol la Genk, în schimb, Vladimir Screciu a fost trimis la Lommel, locul 4 din 8 în liga a doua belgiană! 
 
Screciu a avut şi ghinionul unor accidentări, de când a ajuns la Genk, însă, nici când a fost sănătos, n-a reuşit să-şi câştige locul în echipă. De altfel, din iulie 2018 până acum, când a plecat sub forma de împrumut, în dreptul său figurează zero în ceea ce priveşte apariţiile în campionat.
 
Dacă la Genk a dezamăgit, în schimb, Lommel a anunţat venirea lui Screciu ca pe o mutare importantă:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: