FOTO Baschetbalistul Kobe Bryant, susţinut de o supervedetă din România la ultimul meci al carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul american Kobe Bryant îşi ia adio de la o carieră prodigioasă, jucând în această noapte ultimul meci oficial pentru LA Lakers.

Kobe Bryant îşi ia adio de la baschet cu ocazia meciului dintre LA Lakers şi Utah Jazz. În vârstă de 37 de ani, americanul a jucat întreaga-i carieră la clubul din Los Angeles, alături de care a câştigat cinci titluri de campion NBA. De asemenea, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Cu ocazia retragerii lui Kobe, cei de la Lakers pregătesc un spectacol grandios. Basistul de la Red Hot Chilli Peppers va cânta imnul SUA în stilul Jimi Hendrix, 30 de foşti colegi de-ai lui Bryant vor fi invitaţi speciali, iar biletele sunt de mult vândute. 

Înaintea partidei de adio a lui Kobe Bryant, Nadia Comăneci şi Bart Conner au luat micul dejul alături de baschetbalistul american şi i-au urmat mult succes.

 FOTO Facebook

nadia comaneci kobe bryant foto facebook
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite