Fostul star al lui Liverpool, John Arne Riise, şi fiica acestuia şi-au petrecut noaptea în spital, după un accident auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul star al lui Liverpool, John Arne Riise, a fost implicat într-un accident de maşină, în Norvegia, fiind internat peste noapte, împreună cu fiica sa de 19 ani, anunţă „Liverpool Echo“ .

„Suntem amândoi bine şi am părăsit spitalul, după o noapte în care am fost ţinuţi sub observaţie“, a transmis John Arne Riise, acum în vârstă de 39 de ani.

Fostul fotbalist a părăsit suprafaţa şoselei marţi seară, pentru a evita un obstacol. În maşina lui John Arne Riise se afla şi fiica acestuia, Ariana (19 ani). Chiar dacă maşina a fost serios avariată, atât fostul sportiv, cât şi fiica sa, erau conştienţi la sosirea ambulanţei şi nu au fost răniţi grav.

Riise s-a retras în 2016, după ce a evoluat la echipe precum AS Monaco, AS Roma sau Liverpool. În 2005, norvegianul a câştigat Liga Campionilor cu Liverpool, după o finală memorabilă cu AC Milan, în care englezii au revenit de la 0-3 pentru a cuceri trofeul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite