Cu un buget redus la jumătate, Arpad Paszkany a fixat deja obiectivul lui CFR Cluj pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany vrea să scoată maximum din echipa de fotbal cu minimum de investiţie
Arpad Paszkany vrea să scoată maximum din echipa de fotbal cu minimum de investiţie

Deşi a tăiat la jumătate bugetului echipei pentru noul sezon, pretenţiile lui Arpad Paszkany nu s-au diminuat. Patronul lui CFR Cluj le-a transmis jucătorilor lui Mircea Rednic care este obiectivul clubului în acest an.

Cu un buget de nouă milioane de euro, la jumătate faţă de anii trecuţi, Arpad Paszkany vrea ca CFR Cluj să câştige campionatul în acest an. Finanţatorul clujean i-a avertizat pe jucătorii clujeni că neîndeplinirea acestui obiectiv va atrage consecinţe aspre, astfel încât elevii lui Mircea Rednic vor avea o misiune dificilă să-i ţină piept Stelei în lupta pentru titlu.

Consecinţele reducerii bugetului clubului au făcut ca niciun jucător să nu aibă salariu mai mare de 300.000 de euro, astfel încât fondul de salarii să nu mai depăşească 4 milioane de euro, spre deosebire de anul trecut, când Paszkany le dădea clujenilor salarii de 6 milioane de euro, informează prosport.ro.

De asemenea, în această vară transferurile făcute de CFR Cluj au fost puţine şi au costat la fel de puţin, echipa din Ardeal orientându-se spre jucători liberi de contrat, spre deosebire de anii antrenori, când CFR-ul plătea şi cinci milioane de euro pentru jucători. Chiar şi în aceste condiţii, Paszkany, care a decis să investească mai mulţi bani în cele două televiziuni ale sale din Cluj, nu vrea altceva decât ca jucătorii săi să câştige titlul în Liga 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite