Corina Căprioriu şi Antoniu Buci, cei mai buni sportivi din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Căprioriu
Corina Căprioriu

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj a anunţat, marţi, topul sportivilor în anul 2011, pe prima poziţie aflându-se Corina Căprioriu (judo) şi Antoniu Buci (haltere).

Corina Căprioriu a câştigat medaliile de bronz la Campionatul European şi cel Mondial, în timp ce Antoniu Buci şi-a trecut în palmares, tot la CE, o medalie de aur, una de argint şi una de bronz.

În clasamentul individual la sporturi neolimpice, Incze Szilard ocupă prima poziţie la masculin, cu patru medalii, din care una de aur, la CE de Taekwon-Do ITF, iar Eva Kerekeş la feminin, cu trei medalii, din care două de aur, la CM şi una la CE de karate WKC.
Antrenorul anului 2011 a fost desemnat Florin Bercean (lotul olimpic feminin judo), un premiu pentru întreaga activitate urmând a fi decernat lui Liviu Morariu (baschet), pentru cele 35 de medalii cucerite în 43 de ani de carieră, dar şi antrenorului George Arghir (modelism) - 60 de ani de activitate sportivă, 43 titluri naţionale, 9 medalii la CE şi CM.

La sporturi de echipă, baschetbaliştii de la "U" Mobitelco BT vor fi recompensaţi pentru titlul cucerit în 2011, jucătorul american Tyler Morris urmând a primi un premiu special, pentru coşul marcat în ultima secundă a finalei, care a adus victoria ardelenilor. Echipa feminină a anului 2011 a fost desemnată cea de handbal "U" Jolidon Cluj (vicecampioană, participantă în Liga Campionilor şi Cupa Cupelor), urmând a fi premiate şi cele de fotbal Universitatea şi CFR Cluj, Potaissa Turda (handbal masculin), Napoca Rally Academy (raliu), Madness UMF (majorete), MC Sport (baschet feminin), CFF Olimpia Cluj (fotbal feminin) şi "U" Cluj (volei masculin).

În topul pe anul 2011 au mai fost desemnaţi sportivi de la haltere, rugby, atletism, judo, orientare, box, fotbal-tenis, patinaj viteză, arte marţiale, tenis de masă, gimnastică, nataţie şi tenis de masă pentru persoane cu dizabilităţi.

Ceremonia de premiere va avea loc astăzi, începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite