Chiajna nu vrea să joace barajul cu Rapid pe „Ştefan cel Mare”: „Aşteptăm ca FRF să revină asupra deciziei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiajna vrea să joace meciul de baraj cu Rapid pe stadionul Petrolului FOTO Cosmin Iftode
Chiajna vrea să joace meciul de baraj cu Rapid pe stadionul Petrolului FOTO Cosmin Iftode

Decizia de a muta meciul de baraj dintre Rapid şi Concordia Chiajna pe stadionul lui Dinamo a stârnit multe controverse în sânul echipei ilfovene, care ameninţă că nu se va prezenta la aceată partidă dacă FRF nu va schimba locul de desfăşurare.

Antrenorul Concordiei Chiajna a susţinut răspicat că echipa sa va boicota meciul de baraj cu Rapid dacă FRF rămâne pe poziţii şi nu acceptă ca disputa să aibă loc la Ploieşti, aşa cum fusese programat iniţial.
„Nu sunt de acord sub nici o formă să jucăm acest meci pe stadionul Dinamo, în condiţiile în care primarul Ploieştiului a spus răsăpicat, cu subiect şi predicat, că nu s-a pus nici un moment problema ca acest meci să nu se joace la Ploieşti, el asteptînd în continuare inspectia comisiei federale pentru a pune stadionul la dispozitie.

Aş vrea să avem o explicaţie clară din partea FRF şi să ni se spună care este raţionamentul pentru care un meci cu o miză de peste 1 milion de euro nu se joacă pe cel mai bun stadion al ţării în momentul de faţă şi suntem împinşi să jucăm pe o arenă care nu mai are nici o legătură cu standardele actuale, un stadion cu un gazon prost, incomparabil cu cel al arenei din Ploieşti, un stadion pe care, după cum vedem, nici propria echipă şi nici suporterii ei, nu-l mai agreează.

De ce nu ni se permite să jucăm în condiţii optime acest meci capital? Îi e frică cuiva că echipa noastră va avea 10 mii de suporteri ploieşteni? Nu suntem de acord să jucăm acest meci pe Dinamo! Aşteptăm ca FRF să revină asupra deciziei”, a spus Chirilă pentru site-ul oficial al Concordiei Chiajna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite