Ce a declarat Caroline Wozniacki după ce s-a lăsat pictată în pielea goală, realizând un pictorial nud incendiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki, pictată pe piele
Caroline Wozniacki, pictată pe piele

Simona Halep o va întâlni azi, de la ora 14.30, pe Caroline Wozniacki, în al doilea meci al jucătoarei noastre din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor.

Dacă Simona Halep este o prezenţă discretă în mediul monden. apariţiile ei fiind extrem de rare în această sferă, Caroline Wozniacki este o jucătoare care a renunţat demult la orice inhibiţii.  

Ea a fost protagonista unui pictorial inedit în revista americană Sports Illustrated.O echipă de artiste plastice a muncit ore în şir pentru a-i desena Carolinei Wozniacki pe corp un costum de baie roşu, pentru şedinţa foto, iar întregul proces a fost rezumat într-un videoclip publicat luni pe Youtube.

"Costumul arată uimitor. Am stat în picioare 4-5 ore la început, înainte să pot sta jos, dar a meritat 100% şi sunt bucuroasă că am făcut-o. Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine. Nu am mai făcut nimic de genul ăsta şi e ceva special. Mă uit cu emoţie cum se completează costumul de baie. Apoi, vom face câteva fotografii, ca să cinstim costumul cum se cuvine", a declarat Caroline Wozniacki, în videoclipul care a urmat procesul de creare a desenului.  

Părăsită la altar! Lovitura dură pe care a primit-o Caroline Wozniacki şi care era să-i ruineze cariera

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite