Boicotează Camerunul Cupa Mondială? Africanii refuză să plece în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eto'o şi colegii săi, în conflict cu Guvernul din Camerun FOTO Mediafax
Eto'o şi colegii săi, în conflict cu Guvernul din Camerun FOTO Mediafax

Naţionala Camerunului refuză să facă deplasarea în Brazilia din cauză că jucătorii nu s-au înţeles cu Guvernul camerunez în privinţa primelor pe care ar urma să le primească pentru participarea la Cupa Mondială.

Deşi jucătorii Camerunului ar fi trebuit să fie deja în Brazilia, în vederea participării la Campionatul Mondial, turneu care va începe joi, 12 iunie, aceştia au refuzat în ultimul moment să facă deplasarea. Motivul? Eto'o şi colegii săi nu au ajuns la un acord cu Guvernul camerunez în privinţa banilor pe care urmează să îi primească pentru prezenţa în America de Sud. 

Concret, din suma pe care FIFA o va acorda Camereunului, jucătorii solicită un procent mai mare decât oferă Guvernul. Din cauză că negocierile nu au ajuns la un consens, fotbaliştii au refuzat să îmbarce în avionul ce urma să îi ducă în Brazilia.

Camerunezii cer Guvernului între 30.000 şi 60.000 de dolari pentru fiecare jucător pentru un egal sau o victorie la Cupa Mondială, mult peste ce oferă oficialii statului african, informează Eurosport.

Cele două părţi vor mai purta zilele viitoare o nouă rundă de negocieri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite