Casa Albă a fost informată despre reținerea unui militar american în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai devreme NBC a transmis că un soldat al armatei americane care a servit în Republica Coreea ar fi fost reținut în Rusia sub suspiciunea de furt.

Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Administrația Statelor Unite este la curent cu reținerea unui militar american în Rusia, incident despre care a relatat televiziunea NBC. John Kirby, coordonatorul pentru comunicații strategice la Consiliul de Securitate Națională de la Casa Albă, a anunțat acest lucru la un briefing  pentru jurnaliști.

„Nu pot vorbi prea multe despre asta acum, sper că înțelegi asta?”, a răspus Kirby la o întrebare despre dacă Casa Albă știa despre detenție. „Această întrebare este mai bine să fie adresată colegilor noștri de la Departamentul Apărării, dar știm despre acest caz”. 

Mai devreme NBC a transmis că un soldat al armatei americane care a servit în Republica Coreea ar fi fost reținut în Rusia sub suspiciunea de furt. Potrivit informațiilor deținute de NBC, un american care a sosit pe teritoriul Rusiei din Coreea de Sud a jefuit o femeie.

Militarul american reținut în Rusia a venit din Coreea de Sud de bunăvoie și fără permisiunea superiorilor săi. Această declarație a fost făcută de NBC News, citând surse.

Potrivit acestora, sergentul de stat major Gordon Black era staționat în Republica Coreea și după ce și-a terminat serviciul s-a dus la Vladivostok pentru a vizita o femeie cu care ar fi avut o relație romantică.

Alte detalii nu au fost încă furnizate. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite