Banciu l-a distrus pe Ianis Hagi: Caracterizare şocantă şi un mesaj pentru tatăl său

Banciu l-a distrus pe Ianis Hagi: Caracterizare şocantă şi un mesaj pentru tatăl său

Radu Banciu, ca de obicei, virulent în declaraţii

Mijlocaşul legitimat la Rangers va împlini 22 de ani, peste trei zile. Din păcate, el trece printr-o pasă mai puţin bună, atât la echipa de club, cât şi la prima reprezentativă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ianis Hagi a fost implicat în toate cele trei înfrângeri ale României din această lună, fiind trimis pe teren în repriza a doua a meciului cu Islanda (1-2), după care a evoluat 64 de minute cu Norvegia (0-4) şi din minutul 77 cu Austria (0-1). 
 
În toate aceste partide, Ianis a fost în nota echipei, având prestaţii dezolante. Din păcate, meciurile sale slabe au ieşit mai mult în evidenţă din cauza declaraţiilor oferite de tatăl său.
 
Aşa cum a făcut de când fiul său s-a apucat de fotbal, fostul internaţional a exagerat cu laudele. Mai nou, spre surprinderea tuturor, a ajuns să facă o comparaţie între Ianis Hagi şi Zinedine Zidane, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
După aceste prestaţii slabe ale lui Ianis la naţională şi declaraţiile tot mai ciudate ale tatălui său, lumea fotbalului a început să vorbească tot mai insistent despre nejustificarea laudelor la adresa mijlocaşului de la Rangers. Doar că, dacă unii au spus aceste lucruri elegant, în încercarea de a nu-l supăra pe Gheorghe Hagi, Radu Banciu, cunoscutul moderator, a lăsat eleganţa deoparte şi l-a făcut praf pe Ianis în ultima sa emisiune, la Look Sport.
 
Ce a spus Radu Banciu?
 
*În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidaţii Moldovei pentru Eurovision şi discuţiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu-şi dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac'su.
 
*Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietăţii termenilor, fiindcă Hagi n-are nicio legătură cu exprimarea ... e ca şi cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de şcoală cu mine, primea interdicţie la sport. Ianis era printre ochelariştii ăia care îşi mâncau sandvişul cu pateu.
 
*El nici n-ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbeşte despre care e poziţia lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înţelege mai bine, dar el e ca o băbuţă care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Şi-a greşit meseria. În loc să îl trimită la faianţă, taică-su la trimis la fotbal!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările