Anunţ trist făcut de Rafael Nadal. Ce a fost descoperit în corpul fostului număr 1 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal nu va participa la Turneul Campionilor, de la Londra, din cauza unor probleme medicale destul de grave.

Rafael Nadal a anunţat că nu va reveni pe teren în acest final de an, din cauza durerilor în zona abdominală şi că urmează să fie supus unei proceduri chirurgicale la gleznă

„Vă scriu aceste rânduri în încheiere de sezon. A fost un an complicat, foarte bun din punct de vedere al nivelului de joc - când am fost capabil să evoluez, dar în acelaşi timp - foarte dur din punct de vedere al accidentărilor", a anunţat Nadal pe twitter.

"Din păcate, a apărut problema în zona abdominală la Paris, care nu îmi permite să joc, iar, în plus, am descoperit un corp liber în articulaţia gleznei. Am decis să înlăturăm acest fragment în sala de operaţii, astăzi", a continuat tenismenul în vârstă de 32 de ani.

"Este adevărat că am depistat acest corp liber de ceva timp, din când în când a fost o problemă deranjantă. Însă, având în vedere faptul că problema de la muşchiul abdominal mă împiedică să particip la turneul de la Londra, profităm de acest moment pentru a scăpa de acest corp liber, în speranţa că vom evita problemele pe viitor", a mai spus spaniolul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite